lørdag den 5. juli 2014

I Tyskland lader staten sig afpresse ved asylansøgeres vold

Staten lader sig afpresse af vold

Henning Hoffgaard

Et lille tankeeksperiment: 40 højreekstremister besætter en tidligere skole i Frankfurt an der Oder. De vil ikke rømme bygningen, og gør hele området usikkert og indbyggerne bange, og de truer politiet. Hvad ville ske?

Ganske enkelt: Tyskland ville være i oprør. Politikere fra alle partier ville være forargede, medierne ville kamme over i hysteri, og slutteligen ville SEK-enheder storme bygningen og sandsynligvis ikke lade sig afskrække af besætternes våben. Til sidst ville lovbryderne blive dømt og Forbundsregenringen vil lade denne indsats være en lektion i deres videre “Kamp mod Højrefløjen.”

Det betaler sig at benytte vold

I Berlin er der lige i øjeblikket en sådan situation. Og så dog ikke. I stedet for 40 højrefløjsekstremister er det 40 for det meste afrikanske asylansøgere der har barrikaderet sig i cirka 18 måneder i en tidligere skole.

I bydelen Friedrichshain-Kreuzberg, der er under ledelse af De Grønne, er tilstandene også mord, handel med narkotika og knivstikkerier blevet tolereret i bygningen. I denne uge bad Forvaltningen dog politiet stilfærdigt om hjælp til rømningen. Man rykkede ud med et stort opbud, spærrede hele gader, og blev dermed øjeblikkeligt hårdt presset af venstrefløjsekstremister.

Demonstrerende i bydelen

Samtidig truede afrikanerne med vold og kastede genstande mod indsatsstyrken fra bygningens tag. Nu bliver de belønnet for deres brug af vold. De kan få lov til at forblive i bygningen, mens den med skattepenge bliver ombygget til et “internationalt flygtningecentrum.”

Fuldstændig gak, gak.

Signalet til alle asylansøgere: Terroriser jeres omgivelser, så vanker der ekstra goder. Betalt, nå ja, selvfølgelig af skatteyderne.

Myndighedernes uduelighed

Hele situationen er symptomatisk for en stat, hvis myndigheder er uduelig til at håndhæve ret og lov.

Lektien af historien: Asylansøgerne, der angiveligt flygtede fra elendighed, magtudøvelse og mangel på retssikkerhed, skaber lige præcis disse tilstand i det land som garanterer en rimelig asylbehandling, og sætter dem rent finansielt i samme klasse som arbejdsløse, de arbejdsløse der har indbetalt til de sociale klasser i over 20 år.

http://jungefreiheit.de/debatte/kommentar/2014/der-staat-laesst-sich-erpressen/

1 kommentar:

Anonym sagde ...

Dejligt at der er smuttet en tysk artikel ind. Det er godt nok skræmmende det der sker i vore nabolande - Tyskland og Sverige. Må vi være fri.....

Related Posts with Thumbnails